Städregler och inventering

Lokalen ägs och vårdas av oss alla gemensamt.

För allas trivsel, så städar vi noggrant efter oss!

  • Den som kvitterar ut nyckeln är helt ansvarig för lokalen, d v s för gästerna, inventarier, husgeråd och städning.
  • Lokalen skall lämnas i gott skick och noga städad.
  • Porslinet diskat.
  • Ordnat i skåpen.
  • Sopor bortförda, flaskor, burkar, matrester och dylikt får ej lämnas i lokalen.
  • Golv dammsugs och våttorkas.
  • Spis, ugn väl rengjorda.
  • Kyl ocgh frys lämnas tömd och väl rengjord.
  • Toaletten väl rengjord och papperskorgen tömd.
  • Brandsläckare visar på ”status” grönt på tryckmätaren.
  • Elradiatorer skall vara avstängda.

Kontrollera mot inventarielistan tillsammans med uthyrningsansvarig. Om något fattas eller gått sönder så får det ersättas av hyrande person. Kantstötta glas, tallrikar, muggar m m räknas också som trasiga och hyresgästen blir ersättningsskyldig.

Avgift och ersättning för skador godkänns skriftligen på särskild blankett av den som hyrt. Detta utgör underlag för betalning genom avi eller eventuellt via avdrag på deposition erlagd.

 

Comments are closed.